Team Tange Sø

 

Team Tange Sø er navnet for eliteafdelingen, i Tange Sø Golfklub

I 2024 vil 4 hold repræsentere Tange Sø Golfklub, i Dansk Golf Unions Danmarksturnering:

  • 1 damehold i 3. division.
  • 3 herrehold i henholdsvis 4. division, Herrer kvalifikationsrækken
  • 1 seniorer kvalifikationsrækken.

Kampprogram for 2024.

Tange Sø Golfklub - kampprogram 2024

Vi vil gerne sige en stor tak til vores fantastiske sponsorer, der gør det muligt for os at repræsentere Tange Sø Golfklub. Vores sponsorer gør det også muligt for os at arrangere ekstra træning, så vi kan blive endnu bedre, og hjælper til med at klæde os ens på. Et stort "TAK" skal der lyde til jer på vegne af hele Team Tange Sø.

Vi vil også gerne takke medlemmerne i Tange Sø Golfklub for den flotte opbakning I giver os, både ved deltagelse i den årlige Støttematch, samt opbakning når der spilles hjemmekampe i Danmarksturneringen.

Med venlig hilsen
Team Tange Sø

Vision for Team Tange Sø

Vores vision, for elite arbejdet i Tange Sø Golfklub, er at eliten skal være gode ambassadører for Tange Sø Golfklub og for golfsporten.
Være med til positivt at præge udviklingen, samt skabe en sund og bæredygtig eliteafdeling, hvor spillernes sportslige interesser bliver varetaget.
Eliteafdelingen skal være base for udviklingen af unge talenter samt skabe et godt træningsmiljø der gør det attraktivt at blive i klubben.

Målsætning

Målsætningen for Team Tange Sø er at skabe så gode resultater både individuelt og for hold, at det kan skabe positiv omtale og opmærksomhed i medierne.
Denne målsætning skal opnås ved:

Høj træningskvalitet og gode træningsfaciliteter
Godt sammenhold, karakteriseret ved gensidig respekt, ansvarlighed og loyalitet både i forhold til holdkammerater og klub
Ved at have fornuftige rammer og spilleregler for elitearbejdet – efter princippet ”noget for noget”