Golfens Dag

 

Søndag, den 14. april, er Golfens Dag i hele landet!

Tange Sø Golfklub inviterer derfor ALLE, der har lyst til at prøve kræfter med golfspillet, til en hyggelig dag på golfbanen. Det er helt gratis at deltage, du skal blot møde op 10 minutter før start, og have praktisk tøj på efter vejret, så står vi for resten.
Tilmelding er ikke nødvendigt - vi er klar til at modtage alle, der møder op!

Golf er sjovere end du tror!

Det vil vi vise dig denne dag, hvor du vil blive undervist i golfsvinget, af vores træner og hjælpere. Efterfølgende byder Tange Sø Golfklub på en let anretning, inden du får mulighed for at prøve dine evner af på TIKMA COURSE PAY&PLAY, som er en Par3 bane. Til spillet på TIKMA COURSE PAY&PLAY vil medlemmer fra Begynderudvalget stå klar, hvis du ønsker at få en "guide" med.

Konkurrencer

Alle deltagere på Golfens Dag deltager i en lodtrækning, om et Prøvemedlemsskab (værdi kr. 695,00).
Derudover er der indlagt et par andre konkurrencer, i forbindelse med undervisningen, der også vil blive præmieret.

Program

Der bliver afviklet to hold på dagen, klokken 10.00 og 13.00.

Nedenfor ser du forløbet for holdet, der starter klokken 10.00 og officielt slutter klokken 12.00. Holdet, der starter klokken 13.00, forløber på samme måde, og slutter officielt klokken 15.00.

10.00 (13:00): Velkomst

Du bliver budt velkommen ved Klubhuset, hvor du vil blive informeret omkring dagens forløb.

10.15 (13: 15): Undervisning på træningsbanen og puttinggreen

Du får undervisning på træningsbanen, hvor du lærer, hvordan du skal holde ved golfkøllen, stille dig op til slaget og slå til bolden. På træningsbanen vil der være en konkurrence i, at komme "Nærmest Linjen".

Du får også undervisning på puttinggreen, hvor du også lærer, hvordan du skal holde ved putteren, stille dig op til slaget og slå til bolden - både når du skal putte og lave små indspil (chip), ind til flaget. På puttinggreen vil der være en konkurrence i at putte flest bolde i hul, og i at chippe bolden tættest på flaget.

11.30 (14:30): Afslutning

Tange Sø Golfklub byder på en let forplejning, og vil give dig information omkring, hvilke muligheder du har, i forhold til at starte til eller prøve golfspillet yderligere af.

12.00 (15:00): TIKMA COURSE PAY&PLAY

Har du efterfølgende lyst til at prøve dine evner af på banen, så vil du få mulighed for det, hvor det også er muligt at få en hjælper med rundt på banen.

Vi håber, at du har lyst til at komme og prøve golfspillet af, og vil glæde os til at se dig på dagen!

 

Invitere familie og venner: Hent invitation