Herreklubben

Herreudvalget i Tange Sø Golfklub består af seks medlemmer, som selv fordeler arbejdsopgaverne.
For at deltage i herreklubben skal du være medlem at Tange Sø Golfklub, være fyldt 19 år og dit Hcp. skal være mellem + 4,4 til - 54,0.

Udvalget arrangerer blandt andet onsdags turneringer i månederne April, Maj, Juni, August og September.
Det koster 30,00 kr. at deltage i turneringen på de 3 første onsdage i md. Heraf støtter vi junior afdelingen med 10 kr., som så til gengæld sponsorerer 1 fl. vin til dagens vinderne af nærmest flaget på tre par-3 huller.

For hver syv deltagere i hver række gives der præmie. Således går ca. 80% af hver turnerings fee tilbage til deltagerne. Præmierne for de 3 første onsdage i måneden er gavekort til shoppen.

Den sidste onsdag i de ovennævnte måneder arrangeres måneds afslutnings turnering med efterfølgende spisning og præmieoverrækkelse.
Til disse måneds afslutninger er der en præmiesponsor, og der spilles som regel i tre rækker fordelt efter hcp. Dog kan sponsor have ønsker, så der ændres i spilleform og rækkeantal.
Onsdags turneringernes propositioner kan læses på siden 'Propositioner' her i hjemmesiden

I oktober arrangeres årsafslutnings turnering med efterfølgende spisning og præmieoverrækkelse.

Der bliver hen over sæsonen lavet andre aktiviteter. eks. venskabs turnering, damerne mod herrerne og andet se venligst nærmere i  siden 'Aktiviteter' her i hjemmesiden og opslag i TSG klubhuset.

Udvalget forvalter selv det overskud, der opstår i forbindelse med turneringerne.
Overskuddet anvendes primært til som tilskud til vore aktiviteter.
Vi betænker hvert år også klubben med et beløb, som bliver øremærket forbedringer på banen, eller området omkring klubhuset, så det kommer alle medlemmer og klubbens gæster til gavn.

Medlemmerne af Herreudvalget et altid klar til at mødes med og vejlede nye spillere. Se venligst vores kontakt oplysninger her på siden 'Herreudvalget'.
Herreudvalget