Golf "Med En Ven"

 

Prøv golfspillet af, på vores 18 hullers bane, i selskab med en ven (familiemedlem, kollega m.v.), der er fuldgyldigt medlem i Tange Sø Golfklub. Vi afholder "Golf Med En Ven" turneringer flere gange i golfsæsonen, og det er en hyggelig måde for dig at opleve golfspillet på, og vores fantastiske omgivelser og klubmiljø. Det eneste du skal gøre er at tage fat i din ven, så I kan komme afsted sammen, og få en sjov aften på golfbanen.

Program for aftenen:

Velkomst

Vi mødes ved Klubhuset, 30 minutter før turneringsstart, hvor du og din ven bliver budt velkommen. Scorekort og eventuelt udstyr udleveres efterfølgende, og det er muligt at nå en hurtig opvarmning på træningsbanen.

Spil

Du spiller 9 huller på 18 hullers banen, i par med din ven, sammen med 1 eller 2 andre par.

Turneringen spilles som en Greensome, hvilket vil sige:
På hvert hul slår både du og din ven en bold ud fra teestedet, hvor I efterfølgende vælger den bold, som I sammen vil spille videre med. Vælger I at spille videre med den bold, som du har slået ud fra teestedet, så skal din ven slå til den bold næste gang, og du skal slå til den næste gang igen. Sådan skiftes I, indtil bolden er i hul, eller I ikke har flere slag at gøre godt med - den bold din ven har slået ud fra teestedet samles op, og er ikke mere i spil. Bare rolig! Golfreglerne kan være svære, når du stifter bekendtskab med dem første gang - men du kan trygt lade din ven styre den del.

Efter runden

Når I har færdigspillet alle 9 huller, så byder vi efterfølgende på en let servering i Klubhuset, og der afholdes præmieoverrækkelse. Til sidst vil vi informere dig om, hvilke muligheder du har for at prøve mere golf - enten for sjov, eller via et Prøvemedlemskab.

Datoer

Her kan du se de datoer, hvor vi afholder "Golf Med En Ven", samt starttidspunkterne for hver enkelt turnering.

Den 25. april, klokken 18.00

Den 23. maj, klokken 18.00

Den 20. juni, klokken 18.00

Den 29. august, klokken 17.00

 

Tilmelding

Tilmelding skal ske via Sekretariatet på tlf. 86659420 - tast 1, eller via mail på tangegolf@tangegolf.dk, senest tirsdag før spilledag. HUSK at oplyse navnet på vennen der skal med ud at spille.

Praktiske informationer

  • Det er gratis for dig og din ven at deltage
  • Tange Sø Golfklub stiller udstyr til rådighed, hvis du ikke kan dele udstyr med din ven
  • Husk påklædning efter vejret, og stabile sko at spille i - for eksempel løbesko.
  • Kontakt os, hvis du gerne vil deltage, men ikke har en ven, i Tange Sø Golfklub, du kan deltage med