Greenkeeperen en vigtig person

Greenkeeper John Mikkelsen blev ansat i Tange Sø Golf A/S i 1994 til at holde banen sammen med hjælpere. John kom fra en greenkeeper stilling ved Viborg Golfklub. Samarbejdet med John må have været godt, for han arbejdede for klubben som greenkeeper indtil 2017.

 

John Mikkelsen 

 

Kristian Munk blev ansat som greenkeeper elev i år 2000. Kristian havde været i klubben mange år tidligere som spiller, hvor han gennem en årrække var blandt klubbens dygtigste spillere.

Som det fremgår af billedet nedenfor blev Kristian færdiguddannet i 2004. Herefter var Kristian ansat som greenkeeper - hvor han arbejdede sammen med John.

I 2016 blev Kristian Chefgreenkeeper - en stilling som han har udfyldt med stor ekspertise til stor fornøjelse for klubbens spillere.

Billede fra Klubbladet "Tangestregen" marts 2004

 

Poul Hjort blev ansat i klubben i 1996 - og har her i 2021 være ansat i 25 år. Fredag d. 21. maj 2021 blev Pouls jubilæum fejret ved en reception i klubhuset.

Poul

Henning Kirkegaard har været ansat som mekaniker og greenkeeper siden 2004, Per Hansen har været ansat siden 2009 og Alex Mortensen siden 2017.

Så det er rart, at vi har nogle erfarne greenkeepere ansat til at holde vores dejlige bane. Greenkeepere der forstår at gøre sig usynlige på banen, således at medlemmernes spil forstyrres så lidt som muligt.

Poul - John - Henning og Kristian - billedet taget i 2016