Weekendforløb

Weekendforløbet er intenst, og anbefales til dem, der har erfaring med og kendskab til golfspillet i forvejen, eventuelt gennem spil på Pay & Play baner. Du vil, efter Weekendforløbet, have modtaget den teoretiske og praktiske undervisning, som du har brug for, for at kunne erhverve dig Golfkørekortet.

Hold

Hold 1, den 6./7. april – AFVIKLET

Hold 4, den 4./5. maj  – AFVIKLET

Hold 7, den 15./16. juni  –  AFVIKLET

Hold 9, den 10./11. august  – klik her og se programmet! (Ledige pladser 9)

Indeholder

4 timers teoretisk holdundervisning

Som en del af Weekendforløbet, og erhvervelsen af dit Golfkørekort, i Tange Sø Golfklub, gennemgår du i alt 4 timers holdundervisning, i golfspillets regler og etikette. Teoriundervisningen er vigtig, både for din egen skyld, dine medspilleres og de øvrige spillere på banen.

5  timers praktisk holdundervisning

Som en del af Weekendforløbet, og erhvervelsen af dit Golfkørekort, i Tange Sø Golfklub, gennemgår du i alt 5 timers holdundervisning, i golfspillets forskellige slag – putt, chip, pitch, bunker og fulde slag.

Begynderturneringer på Pay & Play banen

Du vil, den første dag på kurset, komme til at spille på Pay & Play banen. Du vil blive mødt af et medlem fra Begynderudvalget, der vil være behjælpelig med de praktiske ting forud for spillet. Medlemmet vil også være med på banen, hvor han/hun vil guide dig og være behjælpelig, i forhold til at komme rundt på banen og med golfreglerne.

Begynderturneringer på 18 hullers banen

Som afslutning på Weekendforløbet, vil du komme til at spille på 18 hullers banen. Du vil blive mødt af et medlem fra Begynderudvalget, der vil være behjælpelig med de praktiske ting forud for spillet. Medlemmet vil også være med på banen, hvor han/hun vil guide dig og være behjælpelig, i forhold til at komme rundt på banen og med golfreglerne.

Efter Weekendforløbet skal du deltage i yderligere 3 Begynderturneringer, på 18 hullers banen, for at have gennemført og bestået dit Golfkørekort.

Se de planlagte Begynderturneringer, og hvordan du tilmelder dig – klik her!
Er du forhindret på disse dage, kan du kontakte et medlem fra Begynderudvalget og aftale et andet tidspunkt – klik her!

Forplejning

Tange Sø Golfklub vil stå for frokost + drikkevarer. Har du allergener eller andre forbehold, i forhold til din kost, så husk at give besked.

Varighed

Dit Prøvemedlemsskab er gældende i 3 måneder, fra den dato du bliver indmeldt som Prøvemedlem, i Tange Sø Golfklub. Udløber dit Prøvemedlemsskab, inden du har erhvervet dig dit Golfkørekort, vil du blive kontaktet, i forhold til en eventuel forlængelse.

Øvrigt

Fra samme øjeblik, at du er blevet meldt ind, som Prøvemedlem, har du fri råderet over:
– Pay & Play banen
– Trænings faciliteter
– Golfudstyr til brug i din Prøvemedlemsperiode

Pris

Weekendforløbet koster kr. 895,00.

Vælger du, efter erhvervelsen af dit Golfkørekort, at indmelde dig, som fuldgyldigt medlem, i Tange Sø Golfklub, vil du få kr. 695,00 refunderet ved 1. kontingentopkrævning, ultimo september eller februar.

Tilmelding

For at komme til tilmeldingsformularen – klik her!

Gode råd

  • Forud for teoriundervisningen, vil det være en rigtig god idé, hvis du downloader app’en: Golfreglerne.
    Dette gøres nemt og hurtigt via dette link – klik her!
  • Husk altid påklædning efter vejret, og eventuelt skiftetøj, som du kan bevæge dig i, når du skal træne og spille.

Gode råd opdateres, meget gerne, med dine erfaringer. Kontakt os, via tangegolf@tangegolf.dk, hvis du har råd du synes, der skal på listen.