Venskabsturnering for hold - greensome på udebane

Venskabsturnering for hold – Greensome på udebane” er en uformel golf turnering, hvor der ikke findes en puljevinder og der spilles ikke slutspil eller finale. Det handler om at mødes, spille og hygge sig med golf under venskabelige forhold på fremmede baner. Man forsøger selvfølgelig at spille sit  bedste golf og vinde sine matcher, som afvikles efter et format, der garanterer masser af spænding og intense golf øjeblikke for alle deltagere uanset niveau.

I skal danne jeres eget hold på mindst 6 personer. Der er ingen begrænsninger mht. til alder, køn eller handicap. Spillere skal dog være under handicap 48, når man tilmelder sig.

Dit hold bliver indplaceret i en pulje, hvor holdene ligner hinanden mest muligt mht. til handicap og alder – og alle hold får en rimelig kørselsafstand.

Greensome – hulspil på udebane med handicap

Til hver af de 3 udebane kampe skal jeres hold stille med 6 personer. Der spilles 3 greensome hulspilsmatcher med handicap i hver kamp.

Hver af de 3 greensome hulspilsmatcher spilles som “tripple six”. Dvs. 3 del-matcher à 6 huller, hvor der spilles om 2 point i hver del-match. Så finder man først sit gode spil frem på de sidste huller, kan man stadig nå at score point til sit hold. Det giver masser af intensitet i matcherne og alle får spillet 18 huller.

De 3 kampe ligger altid i weekender. De fleste matcher afvikles søndag eftermiddag - resten om lørdagen. 

Sidste bold sendes normalt ud inden kl. 14.

  • I 2024 spilles der 4 runder. Man skal spille enten lørdag eller søndag
  • Lørdag 11. maj/søndag 12. maj  (Vi vil forsøge at afvikle alle kampe om lørdagen, da det er morsdag den 12. juni)
  • Lørdag 22. juni.
  • Lørdag 17. august/søndag 18. august
  • Lørdag 14. september/søndag 15. september

Sidste år deltog en række klubber, bl.a.:  Randers Golfklub, Hobro Golfklub, Mollerup Golf Klub, Randers Fjord Golfklub, Norddjurs, Himmelbjerget, Hvalpsund

Præmier

Der spilles om 6 greenfee billetter i hver pulje – eller faktisk trækkes der lod. Alle hold starter med et antal lodder. For hver kamp holdet vinder, får holdet flere lodder. Så alle kan vinde greenfee billetterne, men de hold der vinder flest kampe har den største chance.

Du kan læse mere om Venskabsturneringen her.

Er du/I interesseret i at deltage i "Venskabsturneringen" - eller vil du vide mere om turneringen -  kan du henvende dig til undertegnede - eller det bedste vil være, hvis I selv danner et hold på 6 personer.

Lars Bo Nielsen: larsbo1955@gmail.com

Hvad nyt får du ud af turneringen :

  1. Prøver at spille hulspil - med handicap
  2. Kommer til at spille på nye baner
  3. Kommer til at spille med nye modstandere - hvor konkurrencen ikke er det vigtigste