Prøvemedlemskab – GOLF ER FOR ALLE!

NYE HOLD FORVENTES AT STARTE OP MEDIO MARTS 2022. 

Tilmeld dig allerede nu på tangegolf@tangegolf.dk.

 

Prøv kræfter med golfsporten, og bliv Prøvemedlem i Tange Sø Golfklub!
Via Prøvemedlemskabet kan du erhverve dig et Golfkørekort, så du efterfølgende kan melde dig ind i Tange Sø Golfklub.
Prisen på et Prøvemedlemskab er kr. 695,00 – fra indmeldelsesdatoen.

Vælger du at melde dig ind som fuldtidsmedlem i Tange Sø Golfklub, når du har erhvervet dit Golfkørekort, så vil du få de kr. 695,00 for Prøvemedlemskabet refunderet.

Hvis nedenstående er noget for dig, så kontakt Tobias på 86 65 94 20 eller tangegolf@tangegolf.dk, og bliv meldt ind som Prøvemedlem.

Prøvemedlemskabet indeholder:

Teoriundervisning

Teoriundervisningen vil for det meste foregå online, hvor der efterfølgende vil blive kaldt ind til et praktisk møde, med gennemgang på golfbanen.
Datoerne for de kommende teoriundervisninger kan ses i menuen til venstre.


5 lektioner á 25 minutter, ved klubbens træner (PGA Professionel)

Gennem de 5 lektioner vil du blive undervist i følgende:
3 lektioner på træningsbanen, med fokus på lange slag
1 lektion i putting og korte indspil
1 lektion i bunkerslag og lange indspil

Det anbefales at bestille tid til undervisning, så snart du er blevet meldt ind som Prøvemedlem.


Begynderturneringer på Par 3 banen

Hver torsdag, fra den 1. april – 31. oktober, bliver der afholdt Begynderturnering på Par 3 banen, hvor der spilles 9 huller.
Du vil hver gang blive mødt af en leder fra Begynderudvalget, der vil være behjælpelig med de praktiske ting forud for spillet.
Lederen vil også være med på banen, hvor han/hun vil guide dig og være behjælpelig, i forhold til at komme rundt på banen og med golfreglerne.

Du skal bestå Par 3 banen 2 gange, inden du kan komme videre i forløbet og deltage på 18 hullers banen.
Kravet for at bestå på Par 3 banen er at lave 18 point, og du vil via teoriundervisningen, i forbindelse med det praktiske møde, blive undervist i, hvordan pointsystemet fungerer.


Begynderturneringer på 18 hullers banen

Hver torsdag, fra den 1. april – 31. oktober, bliver der afholdt Begynderturnering på 18 hullers banen, hvor der spilles 9 huller – skiftevis 1-9 & 10-18.
Du vil hver gang blive mødt af en hjælpespiller fra Begynderudvalget, der vil være behjælpelig med de praktiske ting forud for spillet.
Hjælpespilleren vil også spille med på banen, hvor han/hun vil guide dig og være behjælpelig, i forhold til at komme rundt på banen og med golfreglerne.

Du skal spille 4 Begynderturneringer på 18 hullers banen, hvor du efter den sidste runde har bestået og erhvervet dit Golfkørekort og har mulighed for at melde dig ind i Tange Sø Golfklub.

Det er en forudsætning, at du har gennemført teoriundervisning, alle dine lektioner og Par 3 banen, inden du kan deltage i Begyndeturneringerne på 18 hullers banen.


Fri benyttelse af Par 3 banen, trænings faciliteter og udlejningsudstyr

Fra samme øjeblik, at du er blevet meldt ind som Prøvemedlem, har du fri råderet over Par 3 banen, trænings faciliteterne og udlejningsudstyret, så du kan komme igang med at øve dig med det samme.