DGU Startpakke

INFORMATION

Gaveæsken – en gave for livet

  • Det er faktisk billigt, nemt og frem for alt rigtig sjovt at starte som ny i golfsporten. Golfklubberne står klar til at modtage nye golfspillere og er superdygtige til at skabe en god start på livet som golfspiller. Her i shoppen har Dansk Golf Union (DGU) gjort det let at købe en af de mange lokale golfklubbers startpakker til golf.
  • Gaveæsken : kan således købes direkte her i DGUshoppen til en af de mange lokale deltagende golfklubber. Det typisk introduktionsforløb indeholder lån af udstyr, undervisning, adgang til faciliteter og samvær med andre nye golfspillere. Selve gaveæsken præsenterer sig rigtig flot som gave, og vil skabe forventning og glæde hos enhver, som kunne have lyst til at stifte bekendskab med golfspillet.
  • Levering :  Når du har udvalgt startpakken til Tange Sø Golfklub, så pakker vi og sender din gaveæske med gavekort til den valgte leveringsadresse. Forsendelse betaler DGU og vi leverer din ordre inden for 1-3 hverdage, efter at du har gennemført købet på webshoppen.
  • Produktet : Vi pakker den enkelte golfklubs begynderprodukt i en fin gaveæske med et gavekort som giver adgang til golfklubbens individuelle startprodukt. Med overskriften ”En gave for livet” ser vi mange muligheder for at købe en gave til én du holder af i forbindelse med f.eks. jul, fødselsdag, Mors Dag, Fars dag, Valentinsdag eller blot til en, der skal forkæles med en god oplevelse.
  • Priserne for en startpakke varrierer mellem 250 og 2500 kr, hvilket naturligvis betyder at indholdet af startpakken er forskelligt fra golfklub til golfklub. Fælles for dem alle er dog, at startpakken giver en god start på livet som golfspiller.
  • Gaveæsken er for mange starten på et livslangt kærlighedsforhold.

SE MERE OM HVORDAN DU KØBER STARTPAKKEN HER.