Proshoppens dag

Så er Proshoppens dag blevet afviklet.
Vil vil først og fremmest sige tak til dem, der kom og deltog i en rigtig hyggelig dag.
Det startede dog med at regne de sidste par timer, hvilket lagde en dæmper på de udendørs aktiviterer.
Morten og Thobias sad klar ved 1. teested på Par-3 banen, og havde medbragt grillen og serverede dejlige ‘griller’ fraCafe’n.

På 1. hul var der en ‘Ram greenen’ konkurence, hvor det kun lykkedes Kristian Munk at ramme i udslaget. Det gjorde han dog i begge sine runder og vandt 6 stk. Wilson Staff bolde.
På 5 hul var der ‘Nærmest flaget’  konkurence, der blev vundet af Kristian Munk. Han vinder et dusin Wilson Staff bolde. Om han havde været ude at sætte pinden perfekt for sig selv , vides ikke !
Selve konkurencen var en Greensome, hvor 10 hold deltog. Holdene blev delt op i 2 lige store grupper, ud fra tildelte slag.

Resultatet blev således:

A-rækken (0-10 slag)
1. plads – Helle & Daniel, 25 point (Gavekort på kr. 325,00)
2. plads – Bjarke & Kristian, 21 point (Gavekort på kr. 200,00)
T3. plads – Fisker & Freddy, 20 point
T3. plads – Birgit & John, 20 point
5. plads – Bjarke & Kristian, 19 point
B-rækken (11-24 slag)
1. plads – Anette & Erland, 24 point (Gavekort på kr. 325,00)
2. plads – Victor & Henning, 23 point (Gavekort på kr. 200,00)
– Bedst på de sidste 3 ulige huller
3. plads – Susanne & Anders, 23 point