Fyraftensmatchen

– Matchen var sponseret af GREEN2GREEN

Fredag den 24-6 startede en ny tradition (håber jeg). Ifm. jubilæumsugen var der inviteret til en fyraftensturnering sponseret af Green2Green. Jeg kendte dem ikke inden matchen!, men det kom jeg til. Der stod 2 repræsentanter for GreenGreen klar på hul 11 til at udfordre os alle med at komme tættere på flaget end en af dem. Og havde vi lyst til en forfriskning, kunne de også klare det.

Efter matchen stod de så også selv for præmieoverrækkelsen med MEGET flotte præmier. Helt igennem et meget professionelt arrangement fra deres side. Så hvis vi nu sørger for at benytte dem i året, der kommer, så håber jeg, at de er klar igen næste år.

Birgit havde gjort et meget flot stykke arbejde sammen med en masse hjælpere, og det lykkedes hende at få et meget flot arrangement op at stå. Stor opbakning tyder også på, at det faldt i folks smag. Først en masse god golf i tørvejr; herefter hygge på terrassen, før vi gik til et lækkert traktement. Og som rosinen i pølseenden, var der arrangeret musik med de lokale ”Modvind”, og som altid forstod de at skabe en god stemning. Og snart efter var der godt gang i dansen. (Os ”gamle” mindes de gode gamle Pramdragerfester, der også kunne trække folk af huse)

Matchen blev afholdt som en Texas scramble, som er en dejlig matchform, da vi skulle rundt som et hold, og der blev da også diskuteret ivrigt ved hvert valg af bold (og vi blev heldigvis enige hver gang om valg af bold) Og som en af mine medspillere sagde, så var det dejligt, at selv om man havde slået et dårligt slag, så kunne man bare flytte den til en god placering.

Der blev hygget og grinet, og jeg tror, jeg på alles vegne kan sige, at det var en fantastisk dag/ aften, der tåler en gentagelse. Så Birgit, hvis du er klar næste år, er vi også.

Tak for en super dag og de bedste hilsner fra Ole RoerMedlem 1595

VINDERNE AF AFTENENS LOTTERI SPONSERET AF GREEN2GREEN GOLFREJSER