Baneservice

Tange sø golfklub baneservice

Baneservice lægger stor vægt på, at spillet på banen fungerer for alle spillere. Herunder at gæstespillere føler sig velkomne og hjælpes tilrette. Baneservice vil derfor bestræbe sig på at få spillet til at glide bedst muligt, og at golfspillets etiketter og golfreglerne i øvrigt overholdes.

Der henstilles til, at alle efterkommer Baneservicepersonalets anvisninger, samt eventuelle påtaler. Dette sker kun for at fremme et gnidningsløst forløb af spillet, på såvel 18 hullers banen og Pay & Play banen.

Baneservice kontrollerer, at der er betalt korrekt greenfee af vores gæster, og spilletilladelse hos vores egne medlemmer. Gæstespilleres adgang til at spille på 18 hullers banen sikres via visning af gyldigt medlemskort fra DGU eller tilsvarende udenlandske kort. På Pay & Play banen er man velkommen til at spille uden at være medlem af en golfklub.

I perioden fra 1. april – 1. oktober køres der normalt baneservice alle dage, i tidsrummet 10.00 til 15.00

Baneservice udføres efter instruktion af frivillige klubmedlemmer. Baneservicepersonalet er af Bestyrelsen bemyndiget til at udføre baneservice, i henhold til aftalte retningslinjer.