Klubnyt uge 45

I denne uges Klubnyt skrives der om:

 

 • Bane nyt
 • Lukket for buggy
 • Udslagsbanen
 • Vand af anlægget
 • Golfhæftets Julekampagne
 • Klubbens bordcurlingspil
 • Gavekort

 

Bane nyt

Så er vi kommet ind i yder sæsonen, og det er lidt nogle andre opgaver på banen vi har gang i, der bruges ikke meget tid på græsklipning osv.

Det har været en pragtfuld sæson, med fornuftig fordeling af vand og varme, og banen har generelt været i god kvalitet, samtidig har vi i perioder kunne ”presse” banen til at performe ekstra godt til weekender, turneringer og andet, det har været med succes.

Denne sæson, har vi prøvet at samle de større opgaver, eftersåning, prikling, propning, topdressning, osv. på nogle få dage og så give banen fred en periode derefter, så ”generne” har været samlet på de dage hvor der ikke har være så mange spillere på banen, det syntes vi har fungeret fint, og det vil vi forsætte med i næste sæson, men samtidig er der efterhånden så meget spil på banen, (det er super godt), at det bliver svært at finde plads, så næste sæson vil vi prøve at lukke banen nogle få gange til f.eks. kl.10, så vi kan arbejde ugeneret, men det vil så også betyde at når 1 tee åbner, vil banen være helt klar til spil, og det vil være måttet evt. sand ned i huller og rulle greens bagefter så banen er fin at spille på.

Vi vil selvfølgelig vælge disse dage med omhu, hvor der typisk er mindre spil om morgenen.

 

Her kommer en liste over ting som vil ske på banen indenfor den næste tid.

 • Vi tager vand af anlægget på banen torsdag den 11. november, det betyder samtidig at toiletterne bliver lukket ned for sæsonen, ligeså gør vaskepladsen på parkeringspladsen, der vil forsat være trykluft og en balje med vand.
 • Riverne i bunkers bliver samlet ind, der kan stadig spilles fra bunkers, eller droppes ud.
 • Vinter tee, vil når vi kommer lidt længere hen på året, blive etableret, nogle steder udenfor de normale teesteder, andre steder vil vi lade dem stå inde, MEN venligst ikke flytte på dem, for vi vælger et område, som så må repareres til foråret, i stedet for at hele teestedet er benyttet, og dermed er slået op.
 • Greens, vil ved frost, eller megen nedbør blive lukket og så spiller man til vintergreens.

Book nu tider op ad dagen hvis der er risiko for morgen frost.

Der kan også komme perioder hvor greens vil være helt lukket ned, så de kan få ro.

 

HUSK at benytte måtter i vinter, det er virkelig med til at beskytte banen.

Forhåbentlig har vi nogle gode uger mere til at spille i, husk at passe godt på banen, den er meget våd lige nu, så tænk over hvor i går, ikke mellem green og bunker, ikke på forgreens osv. og ret nedslagsmærker op, de skader vi laver nu, gror ikke sammen før til foråret.

 

Vi har i en periode arbejdet omkring hul 9.

 • Herreteestedet, er flyttet
 • Højre fairway bunker er lukket, og bliver til fairway/semirough
 • Venstre green bunker, er delvist lukket, dvs. den del af bunkeren som gik ind foran green er fyldt op og vil blive klippet til forgreen.

 

De ændringer vi har lavet nu er ved at være færdig, dvs. at vi spiller fra midlertidig herre tee, og der er vintergreen, det vil der være resten af sæsonen. Dette har ingen indflydelse på om runden er tællende til regulering.

Til foråret vil vi så de sidste områder, som så kommer i spil, når de er klar, men teested og green, regner vi med er klar fra sæsonstart 2022.

 

De kommende måneder, vil vi hovedsagelig bruge på opgaver som.

 

 • Gennem gang af maskiner
 • Dræn opgaver
 • Oprensning af sø og bæk kanter
 • Skoven

Der vil også komme opgaver hvor vi gerne vil bruge frivillige til de næste måneder, flisning, maling af diverse bænke, tee klodser, borde, skilte osv.

 

Lukket for buggy

 • Der er lukket for buggy kørsel på banen, vi har kunne holde åbent så længe, for vores egne medlemmer fordi i kender de områder på banen som er mere udsatte end andre, men for nu er det slut med kørsel, de små 2-3 hjulede scootere prøver vi at lade køre lidt endnu, men måske vi også er nød til at lukke for dem.

Udslagsbanen

 • Udslagsbanen er lukket for kørsel til opsamling, så kasse og boldelevator bliver lukket, men der vil være bolde til træning, som man selv skal samle før/efter brug.
 • Benyt venligst måtterne til at slå ud fra, der må IKKE slås fra græsset.

Vand af anlægget

 • Vi tager vand af anlægget på banen torsdag den 11. november, det betyder samtidig at toiletterne bliver lukket ned for sæsonen, ligeså gør vaskepladsen på parkeringspladsen, der vil forsat være trykluft og en balje med vand.

 

Har i ønsker, forslag til forbedringer på banen, så skriv venligst til bane udvalget, på mail maskinhus@sport.dk så vil vi løbende tage stilling til disse forslag.

Vi vil I Green Team TSG, gerne sige tak for en god sæson, som jo på ingen måde er sluttet endnu.

Hilsen Green Team TSG

 

Golfhæftets Julekampagne

Igen i år har I mulighed for at købe Golfhäftet hos os og samtidig støtte klubben! For hvert kort vi sælger, tjener klubben penge, som kommer os alle til gode.

Med Golfhäftet kan du spille golf til 50% greenfee på mere end 1.150 baner i Europa – og næsten 100 baner i Danmark. Der skal altså ikke spilles mere end ca. 2-2,5 runder før pengene er tjent ind igen. Golfhäftet er med andre ord den perfekte julegave til golfspilleren, der har alt!

Her op til jul, kører Golfhäftet en kampagne, hvor man ved køb af 2 stk. Golfhäftet 2022 får 1 gave med i købet. Du vælger selv om du vil have en Golfhue, evighedstee’s eller et par golfstrømper. 

Kontakt kontoret på tangegolf@tangegolf.dk, for at købe dit Golfhæftet 2022.

 

Klubbens bordcurlingspil

Køb en god julegave og støt klubben.

Spil med dine venner og familien – du bliver grebet af det.

Ved hjælp fra vore sponsorer går hver en krone af salget til forbedringer i klubben.

Pris kun 350,-

Henvend dig på kontoret eller skriv til tangegolf@tangegolf.dk, for at købe klubbens bordcurlingspil.

 

Gavekort

Glæd en eller flere. Køb julegaverne i Klubben

F.eks. Gavekort på prøvemedlemskab, greefee, Golf for sjov arrangement, til Caféen eller Shoppen.

Henvend dig på kontoret eller shoppen. Du kan også skrive til tangegolf@tangegolf.dk, for at købe gavekort.

2021-11-11T10:37:22+02:00november 11th, 2021|