Klubnyt maj 2021

 

Golfsæsonen er for alvor startet op og er i fuld gang. I bestyrelsen er vi igen begyndt at mødes fysisk i klubhuset til vores månedlige møder, som igennem vinteren er foregået online på Teams. Ligesom med golf spillet, så er det ikke altid lige nemt, når teknikken driller, men det er gået fint.

Vi i bestyrelsen vil gerne ønske Poul et kæmpe stort tillykke med sit 25 års jubilæum. Det er ikke alle forundt at runde dette skarpe hjørne, men han har gjort det i fin stil og er den første i klubben, der opnår dette. Jubilæet er fejret i klubben blandt kolleger og repræsentanter fra bestyrelsen.

Klubben har søgt og fået accept på momskompensation. Vi vil gerne sige tak til de i alt 119 gavegivere i klubben, der har været en forudsætning for at opnå momskompensationen. Klubben kan opnå 15-30% af den samlede udgift til moms. Vi kender endnu ikke størrelsen på momskompensationen, men det er en væsentlig indtægt, der øger sandsynligheden for at holde vores kontingenter på deres nuværende priser.

Vi har ligesom sidste år søgt DIF og DGI’s foreningspulje. Sidste år søgte vi 30.000 kr. og fik dem til indkøb af nye begyndersæt og finansiering af vores Funnel First aktivitet. Vi har i år også søgt 30.000 kr. og vi har fået 20.000 kr. til indkøb af nye begyndersæt. Begyndersættene er tiltrængte og skal medvirke til en god start for vores mange nye medlemmer.

Vi er blevet kontaktet at DGU med en forespørgsel på afvikling af DM i Paragolf på vores bane. Det har vi takket ja til, da vi synes det passer godt ind i klubbens værdigrundlag. Vi har ildsjæle indenfor paragolfen i klubben og vi betragter det som en ære at lægge bane til denne begivenhed – og så i klubbens jubilæumsår. Denne begivenhed foregår i weekenden den 17-19. september. Har du tid og lyst, så kig ud i klubben og følg slagets gang, og vil du give en hånd med som frivillig til arrangementet, så kontakt klubben.

Vi er blevet kontaktet af GolfAvisen, der gerne vil lave en artikel om Tange Sø Golfklub i vores jubilæumsår. De har været ude at spille vores bane og vi ser nu frem til artiklen i juni-udgaven af GolfAvisen, som formentlig også kommer til at indeholde en del fra Europa Tour turneringen Made in Himmerland.

På den økonomiske front ser det på denne tid af året fornuftigt ud. Vi gør os umage for at følge det budget, vi har lagt for indeværende regnskabsår og fortsætte de gode takter, vi viste med overskuddet i det forgangne regnskabsår. Men vi mangler stadig en vigtig del af golfsæsonen, så det er for tidligt at konkludere noget endnu.

Bestyrelsen har besluttet at indføre et nyt økonomisystem, som skal være med til at gøre det nemmere og bedre at følge klubbens økonomiske udvikling. Tiden er løbet fra det gamle system og vi får et mere tidssvarende og dynamisk økonomisystem.

Vi er gået igennem en for banen tør vinter og vores største ønske var godt med vand og lidt mere varme. Vi har så sandelig fået vand og også lidt for meget. Så bær over med os, når vores greenkeepere lukker banen på grund af vejrlig forhold – det er for banens bedste. Nu ønsker vi lidt mindre regn og nogle flere varmegrader. Nyd spillet på banen og benyt klubbens faciliteter, som vi håber snart kan åbne fuldt ud, når restriktionerne tillader det.

Vi ses i golfklubben.

Venlig hilsen
Bestyrelsen