I denne uge er der nyheder omkring:

  • Åbningsturnering
  • Take Away menu, uge 15 & 16
  • Skiftende starthuller
  • Hjælpere til Eliteturnering
  • Klub 32
  • Tirsdagsdamerne
  • Onsdagsherrerne
  • Torsdagsklubben
  • Road To Himmerland

Åbningsturnering

Grundet Covid-19, er det blevet besluttet, at Åbningsturneringen aflyses.

Take Away menu, uge 15 & 16

Se menuen – klik her!

Skiftende starthuller

Fra uge 16 starter vi tiltaget op, med skiftende starthuller – det vil sige, at I hele uge 16 skal der startes fra hul 10.

Det vil blive skrevet på scorekortet, når disse printes ud. Det bliver anvist ved ventepladsen, hvor der også informeres om dagens hulplacering. Der bliver sat informationsskilte op ved 1. og 10. teested. Bemærker I spillere, der er ved at starte ud på et forkert hul, så hjælp dem gerne og informer dem venligst.

Klub 32

Torsdag den 15. april, klokken 17.00, starter Klub 32 op igen – der hænger tilmeldingsliste i klubhuset, hvor du skal skrive dig på, hvis du ønsker at deltage.

Klub 32 er et tiltag fra klubben, hvor du har mulighed for at deltage i 1 times gratis fællestræning, hver uge. De eneste krav er, at du er fuldtidsmedlem i Tange Sø Golfklub, og har et hcp. på 32,0 eller derover.

Tirsdagsdamerne

Tirsdagsdamerne starter op på tirsdag – se link!

Road To Himmerland

Som noget nyt har vi i år valgt at deltage i Danmarks største nærmest pinden konkurrence – Road to Made in Himmerland. En nærmest pinden konkurrence, blandt medlemmer og gæster. Aktiviteten understøttes af Made in HimmerLand presented by Freja, med flotte præmier.

Alle der spilles på 18 hullers banen i uge 19, kan deltage i konkurrencen, der afholdes på hul 11. Der er flotte præmier på højkant, og det er gratis at deltage.
Så hvis du slår et slag, der ligger tættere på flaget end dagens hidtil bedste, så husk at skrive dig på sedlen i “Nærmest pinden kassen” ved green. Hvis du ved dagens afslutning har slået dagens bedste slag, så vinder du en partoutbillet til Made in HimmerLand i 2022. Vinder du efterfølgende klubbens lodtrækning blandt de 7 dagsvindere, vinder du oveni købet en eksklusiv VIP billet til dette års udgave af Made in Himmerland. En billet, der er i høj kurs, da der ikke bliver mulighed for at købe billet til årets turnering.

Alle vindere indrapporteres efterfølgende til Dansk Golf Union, som vil liste alle vinderne med navn, afstand og klub på Golf.dk, samt videregiver information om navn og mailadresse til Made in Himmerland til brug for udstedelse af billetter.

Vi glæder os til at se dig i klubben i uge 19, og hvem ved, måske bliver det dig, der skal til HimmerLand og se golf i verdensklasse?