Klubnyt marts 2021

På dette tidspunkt af året skulle vi have afviklet vores generalforsamling, men den er udsat til 13. april på grund af de restriktioner, vi stadig er pålagt. Vi kan godt være lidt bekymret for, hvorvidt vi kan afvikle generalforsamlingen i april, sådan som tingene ser ud lige nu. Det forholder bestyrelsen sig til på vores næste bestyrelsesmøde i marts måned.
Regnskabet 2019/2020 som vi præsenterer på generalforsamlingen og som har været sendt rundt til alle medlemmer er vi godt tilfredse med – det giver en tro på, at vi med det forventede resultat for indeværende regnskabsår, kan komme ud med et positivt resultat og en positiv egenkapital – men mere om det på generalforsamlingen.

På trods af restriktioner og nogle kolde måneder, så har der stadig været fin aktivitet på golfbanen – både med golfspil og skiløb. Aktiviteterne i klubhuset er lukket ned og vi har aktuelt 3 hjemsendte medarbejdere, som vi naturligvis ønsker tilbage på arbejde, så snart det er muligt.

I løbet af vinteren har vi fået frisket klubbens hjemmeside lidt op. Vi arbejder løbende på at få hjemmesiden til at præsentere sig flot. På hjemmesiden finder I en opdateret oversigt over klubturneringer og arrangementer for sæsonen 2021, hvor vi i år krydser fingrer for, at vi kan afvikle dem inden for de gældende restriktioner. Kig derind og få sat X i din egen kalender.

I 2021 har Tange Sø Golfklub 30 års jubilæum og det vil vi naturligvis fejre og markere på forskellig vis. Den 26. juni er der jubilæumsmatch og den 24. september arbejdes der på en match, der kan skabe lidt opmærksomhed omkring klubben på en anderledes måde. Vi kommer til at anvende tallet 30 på forskellig vis, ligesom et jubilæumslogo vil blive anvendt i forskellige sammenhænge.
I anledningen af vores jubilæum har vi på vores hjemmeside tilføjet et nyt punkt ”Klubbens historie”. Punktet er endnu ikke færdigredigeret, men det skal ikke afholde jer fra at læse om klubbens historie fra bar mark til 18 huller gennem 30 år. Punktet kommer også til at indeholde nye som gamle billeder.

Vores samarbejde med Funnel First sidste sæson var en kæmpe succes og derfor fortsætter vi i år med denne aktivitet på Facebook i håbet om at få endnu flere golfspillere til Tange Sø Golfklub.
Vores teoriaftener er også programsat for hele året og kan findes i arrangementskalenderen med håbet om, at så mange som muligt af vores nye golfspillere kan komme i gang på banen hurtigst muligt.

Vi har stor fokus på de frivillige i klubben – de yder en uvurderlig indsats for klubben. Vi har på hjemmesiden fået lavet en beskrivelse af forplejning mm. til frivillige i Tange Sø Golfklub.

I bestyrelsen vil vi gerne arbejde mere med fundraising, men vi mangler nogen der kan støtte op om dette arbejde. Så kender du en eller flere der kan hjælpe os med det eller er du selv en af dem, så kontakt bestyrelsen – måske det er starten på et fundraisingudvalg, der arbejder tæt sammen med bestyrelsen med det formål at skaffe penge til klubben og de mange aktiviteter og projekter vi har på ønskesedlen.

Vi får stadig mange gode tilkendegivelser omkring de nyheder, opslag fra banen, turneringer mm., som klubben deler på vores Facebookside. Vi opfordrer derfor vores medlemmer til at følge klubben på vores Facebook side – så er du også med til at skabe lidt opmærksomhed omkring vores dejlige klub og bane.

Foråret står for døren og varmen trænger sig på, så nu starter golfsæsonen for alvor. Book en tid på banen og gå ud og nyd vores dejlige bane. Vi ses i golfklubben.

Venlig hilsen
Bestyrelsen