Til medlemmerne i Tange Sø Golfklub,

Som flere af jer er blevet gjort opmærksomme på, så er juniorafdelingen er i gang med at skaffe sponsorer, så afdelingen kan få et tilskud til bl.a. træning og det klubtøj, som klubbens juniorer har på, når de repræsenterer klubben både lokalt, regionalt og nationalt.

Vi har fået et tilsagn fra en ny sponsor, Thorlund-Skou (https://thorlundskou.dk/), som ønsker at støtte juniorerne.

Thorlund-Skou har samtidig identificeret en fælles interesse i Tange Sø. Vores bane ligger i fantastiske omgivelser; en del af banen ligger ”på toppen” og bliver udsat for vestenvinden, mens den anden del ligger i læ med flot udsigt til søen. Vores samlede anlæg er i høj grad med til at skabe en spændende varieret bane i flotte omgivelser, som tiltrækker mange Greenfee-gæster.

Som en del af sponsoratet vil Thorlund-Skou gerne bidrage med 50 kroner per medlem, som deltager i Fakkeloptoget søndag den 29. november i tidsrummet kl. 16.30 – 17.15.

Vi i juniorafdelingen håber, at I vil støtte op omkring dette. Det kan blive til et stort beløb, hvis hovedparten af klubben dukker op.

Tilmelding sker via:

https://www.tangesoe.dk/vi-braender-for-tange-soe-tilmelding/

Deltager I, så bedes I:

  • sende jeres navne, samt
  • hvilken zone I er tilmeldt

til Victor fra juniorafdelingen, som holder regnskab med alle tilmeldinger, så vi kan modtage det korrekte beløb.

Skriv til: victors@elevguf.dk

Er I flere fra samme husstand, som deltager, så send alle navnene til Victor.

Skulle der være medlemmer, som ikke kan eller ønsker at deltage, men som alligevel ønsker at støtte juniorafdelingen med 50kroner, så send besked med info til Victor på samme mailadresse. I stedet for tilmeldte zone, så send jeres mobilnummer, som vi efterfølgende kan lave en omvendt MobilePay.

Til info, så gør vores juniorer det rigtig godt.

I den forgange sæson kan det nævnes, at 2 af vores juniorer vandt den landsdækkende turnering makkercup, som er en åben Greensome-turnering for U25-spillere med et handicap op til 36.

Dbh.
Michael