Regionsgolf holdet i SeniorB rækken 
 

Pyh ha golfen 2020 startede meget anderledes end tidligere år  – Covid19 skabte mange begrænsninger for os.    

 
Det meste af foråret gik vi og ventede på om regionsgolfen overhovedet ville blive afviklet. Men i juni måned blev det endelig afgjort at turneringen ville blive gennemført – endda med fuldt program. Vi fik et par uger ekstra til at afvikle alle kampene i grundspillet – og det var rigtig fint – alt var næsten som det plejer 😊  
 
Regionsgolf er en landsturnering for motionsgolferen, der godt kan lide konkurrence. Det er ikke en elite turnering, det er en mere afslappet konkurrence form hvor man fokusere på hyggeligt samvær og hvor hjemmebaneholdet som oftest fortæller hvor der er bunkers og vandhuller eller andet som det er rart at vide når man spiller, – men man spiller jo altid for at holdet skal vinde. Det er en hulspilsturnering så der er råd til at “bøffe” et hul en gang imellem  😊 samtidig kommer du ud og spille en masse “fremmede” baner – Hvis du synes det lyder spændende så meld dig til næste gang klubben slår det op (til foråret)
 
Men nu til det jeg vil fortælle jer / (prale af 😉)
SeniorB er på vej til landsfinalen 👏
Vi gik ubesejrede gennem grundspillet og dermed videre til slutspillet hvor det gik udover 
Vejle som vi besejrede på Odder golf klubs bane
Brande som vi mødte i Herning 
og endelig i RegionVest-finalen hvor vi slog Morsø på Nordvestjysk’s smukke bane 👏👏 
Lørdag den 5. september venter så landsfinalen i Furesø mod Midtsjælland
 
Holdet har hele sæsonen bestået af de samme 8 spillere:
 
Fra venstre:  Jan Folsach, Anne Schou, Bent Madsen, Heidi Andreasen, Jan Fisker, Henrik Mark Mogensen 
Holdet består derudover også af Inge Lise Andersen og Bjørn V. Andreasen